Babamóka

Ez itt a baba és baba-mama programok, babás foglalkozások, játékok és élmények blogja. Itt ötleteket találsz, hogy hogyan tedd vidámabbá, élvezetesebbé babád/babáid első éveit, milyen változatos programokkal tarkíthatod mindennapjaitokat. Ha érdekel, hogyan és hol lehet tartalmasan eltölteni az időt a babáddal, kisgyermekeddel, tarts velem, osszuk meg tapasztalatainkat, hogy még mozgalmasabban, hasznosabban, színesebben teljenek babás napjaink!

Ajánlj Te is programot!

Ha tudsz egy jó programot, ahol jót mókázhatnak a babák, vagy voltál valamilyen babás foglalkozáson, amit másoknak is ajánlanál, légyszi írd meg nekünk az info@babamoka.com email címre!

Kreatív Blogger Díj

kép címe
Banner k�d:

Klikk a nózimra és csatlakozz a Babamókához!

Friss topikok

  • manianyu: @Molnár Diána: köszi, már annyira javult a helyzet, hogy a "lóg a lába lóga"-t meghallgatja. Nem i... (2011.02.19. 11:08) Ringató
  • Babamóka: @manianyu: Örülök, hogy adhattam egy jó ötletet:) Jó firkálást Nektek! (2011.02.17. 06:24) Mivel rajzoljon a baba?
  • Babamóka: @manianyu: Juj, a Te lányod tehát műti is a csigákat:)) Szerencsére Zoé a csiga boncolásig nem jut... (2011.01.03. 08:45) Csiga-biga móka
  • "Tündérkezek": "Mikor megszülettem, már volt két fogam, szóval boszi vagyok:) " ....nem boszi az, hanem táltos :)... (2010.12.25. 09:15) Kreatív Blogger Díj
  • "Tündérkezek": ..Ide öröm bejönni! :) ...már hosszú ideje nem jártam itt a kicsi TündérKeresztlányom blogjában, é... (2010.12.25. 09:14) Milyen a jó karácsonyi ajándék gyermekünknek?

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2010.12.06. 08:29 Babamóka

Alma Együttes - Adventi Koncert

Ma reggel a Mikulástól mind hárman kaptunk egy-egy jegyet az Alma Együttes Adventi koncertjére! Köszi Mikulás!!!!
Szuper jó ajándék, nagyon örülünk Neki, ez ugyanis három az egyben ajándék ám!


Az Alma Együttest gondolom nem kell bemutatnom a kisgyermekes anyukáknak. Manapság Ők az egyik legmenőbb gyerekzenekar a kicsik körében. Amint meghallják a gyerekek az Alma dalok népzenei motívumokban gazdag, vidám ritmusait, máris rázni kezdik a popsijukat, boldogan kezdenek rá táncolni, ugrándozni, szaladgálni.
Az Almát hallgatva nem csak jól szórakoznak gyermekeink, hanem szívnak magukba kultúrát is, hiszen az Alma zenekar dalszövegei igényesek, tanulságosak, sokszor megzenésített versek vagy éppen régi klasszikus gyerek dalok újra hangszerelve.


Azon túl, hogy Zoéval jót bulizhatunk majd, az egyik kedvenc zenekarának a vidám dalaira és kicsit ráhangolódhatunk a karácsonyra, még játszhat is Zozi egy nagyot a Fantasy Land játszóházban, a jegyek ugyanis nem csak a koncertre való belépésre jogosítanak, hanem 2011 január 02. és március 11. között a Fantasy Land Meseházban egy óra játék időre is beválthatóak.


A koncerten a rászoruló gyerekek részére játékokat gyűjtenek, szóval Zoé leckét vehet majd jószívűségből is. Már beszéltünk róla pár napja, hogy melyik játékát visszük el azoknak a babáknak, akiknek nincs ilyen sok szép játéka, mint Neki, de elsőre nem tűnt túl adakozónak:) Sorban elővette a játékait és mondta mindre, hogy "ezt, nem, ez baba, ezt nem, ez baba..."( tehát ezt nem adom, mert babáé), míg nem egyszer csak megtalálta a tökéletes ajándékot és hangosan felkiáltott, hogy "ezt de" (azaz ezt igen)! Egy krémes tégely tetejét emelte a magasba, ami nem lenne a legszebb ajándék szegény kicsiknek, úgyhogy erről még beszélnünk kell majd a kis manómmal:)


A koncert a Budakalászi Sportcsarnokban lesz, az Omszk tónál, 2010 december 12-én 10 óra 30 perckor. Már nagyon várjuk!

Hangolódj az ünnepekre és hallgass bele az Alma zenekar Karácsonyi dalába:

Szólj hozzá!

Címkék: zene programajánló koncert karácsony családi program babakoncert alma együttes baba mama program baba program babás program gyermek program télapó program gyerekzenekar mikulás r:baba mama program ajánló


A bejegyzés trackback címe:

https://babamoka.blog.hu/api/trackback/id/tr622496038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása