Babamóka

Ez itt a baba és baba-mama programok, babás foglalkozások, játékok és élmények blogja. Itt ötleteket találsz, hogy hogyan tedd vidámabbá, élvezetesebbé babád/babáid első éveit, milyen változatos programokkal tarkíthatod mindennapjaitokat. Ha érdekel, hogyan és hol lehet tartalmasan eltölteni az időt a babáddal, kisgyermekeddel, tarts velem, osszuk meg tapasztalatainkat, hogy még mozgalmasabban, hasznosabban, színesebben teljenek babás napjaink!

Ajánlj Te is programot!

Ha tudsz egy jó programot, ahol jót mókázhatnak a babák, vagy voltál valamilyen babás foglalkozáson, amit másoknak is ajánlanál, légyszi írd meg nekünk az info@babamoka.com email címre!

Kreatív Blogger Díj

kép címe
Banner k�d:

Klikk a nózimra és csatlakozz a Babamókához!

Friss topikok

  • manianyu: @Molnár Diána: köszi, már annyira javult a helyzet, hogy a "lóg a lába lóga"-t meghallgatja. Nem i... (2011.02.19. 11:08) Ringató
  • Babamóka: @manianyu: Örülök, hogy adhattam egy jó ötletet:) Jó firkálást Nektek! (2011.02.17. 06:24) Mivel rajzoljon a baba?
  • Babamóka: @manianyu: Juj, a Te lányod tehát műti is a csigákat:)) Szerencsére Zoé a csiga boncolásig nem jut... (2011.01.03. 08:45) Csiga-biga móka
  • "Tündérkezek": "Mikor megszülettem, már volt két fogam, szóval boszi vagyok:) " ....nem boszi az, hanem táltos :)... (2010.12.25. 09:15) Kreatív Blogger Díj
  • "Tündérkezek": ..Ide öröm bejönni! :) ...már hosszú ideje nem jártam itt a kicsi TündérKeresztlányom blogjában, é... (2010.12.25. 09:14) Milyen a jó karácsonyi ajándék gyermekünknek?

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2010.12.01. 09:57 Babamóka

Kreatív Blogger Díj

Nagy örömömre, most már én is büszkélkedhetem a bloggerek vándor díjával, a Kreatív Blogger Díjjal. Kicsit lassan, de eljutottam végre odáig, hogy eleget tegyek a díjjal kapcsolatos kötelességeimnek.

baba_mama_program baba_program babás_program baba_foglalkozás

1. kötelességem:
Először is tehát nagyon szépen köszönöm a díjat Heninek, a mikellababanak.hu oldal tulajdonosának, aki honlapján eszméletlen mennyiségű hasznos információval látja el a kisbabás anyukákat és köszönöm a második díjamat, a Tündértanoda vezetőjének, a drága Tündér tanárnéniek, akit olvasva minden anyuka megtanulhat tudatosabban foglalkozni, játszani gyermekével, lépésről lépésre vezet minket az úton, hogy hogyan neveljünk boldog, kiegyensúlyozott és nem utolsó sorban az iskola kezdés idejére, arra megérett gyermeket.

2. kötelességem, hogy a logót kitegyem a blogomra, megtörtént.

3. kötelességem: díjazóim belinkelése, kipipálva.

4. - 5. kötelességem, hogy a díjat továbbadjam 7 általam a díjra érdemesnek ítélt blognak és linkeljem is be őket. Az én 7 kedvenc blogom tehát:

1. Van egy blog, amelynek muszáj tovább adnom a díjat, pedig több éves létezése óta már biztosan kapott ilyet. Ez volt az első blog, aminek rendszeres olvasója lettem, ráadásul éppen akkor, amikor Zoét a pocakomban hordtam, így ez a blog különösen a szívemhez nőtt. Tehességem alatt rendszeresen látogattam a terhessegem.blog.hu-t, ahol egy lombikban fogant terhességet követhetünk nyomon napról napra, az első hetektől, a kis Heléna megszületéséig. A minden kismama számára hasznos információkkal, ötletekkel teli blog szerzője minden terhességi hét történéseit leírja, a magzat fejlődésétől, az aktuális terhességi vizsgálatokon át, a babakelengye vásárlásáig.
Heléna születése után történeteiket egy megújult oldalon követhetjük tovább, Heléna és Ingrid blogjában. Ebben a blogban is rengeteg hasznos információ található gyermeknevelésről, anyai érzésekről és a világ aktuális történéseiről egyaránt.

2. A Csiribiri blog írója,  egy három gyerekes anyuka, aki sok fantáziadús ötletet ad olvasóinak, hogy hogyan készíthet otthon, gyermekével/gyermekeivel mindenféle jópofa dolgot, megszerettetve ezzel az alkotás örömét a kicsikkel.

3. A babaangolonline.hu oldalt mostanában kezdtük olvasni és nagyon megszerettük, mert segítségével játékos módon tanítgathatjuk gyermekünket a ma már nélkülözhetetlen angol nyelvre.

4. Mindenképp küldöm a díjat a fittmamablog.hu -nak is. Ezen az oldalon segítséget kaphatunk, hogy hogyan maradjunk fittek és csinosak kismamaként, kisgyermekes anyukaként, illetve ha nem lennénk, akkor hogyan válhatunk azzá. Az oldalt olvasgatva megtudhatjuk mit és hogyan sportoljunk pocakkal vagy kisbabával, kismama torna és baba-mama torna gyakorlatokat és recept ötleteket is találunk rajta.

5. Az Iker Világ című oldal is kedvenceim közé tartozik. Az oldalt író ikres anyuka rengeteg információt, érdekességet gyűjtött össze az ikerségről, iker létről, az oldal azonban nem csak az ikres anyukáknak lehet érdekes, hiszen hasznos dolgokat olvashatunk a terhességről, gyermek nevelésről, sőt még útibeszámolókat és néhány tuti receptet is találhatunk a honlapon.

6. A Kicsi-Kincsem blog egy friss blog, de máris telis-teles van szebbnél szebb, bájosabbnál bájosabb, kézzel készített kincsekkel, ajándéktárgyakkal, melyekkel babáinknak szerezhetünk örömet.

7. Végül, de nem utolsó sorban továbbítom a díjat a furdoszobatitkok.hu blognak. Álmodozom már egy ideje, hogy fürdőszobánkat hogyan kellene felújítani és ezen az oldalon minden megtalálható, ami a tökéletes fürdőszoba kialakításához kellhet. Segít az álmodozástól a kivitelezésig mindenben, hogy egyszer elkészüljön majd álmaim fürdőszobája.

6. feladatom, hogy hagyjak bejegyzést a díjazottaknál, ezt hamarosan megteszem.


7-ik, utolsó feladatom a díjjal kapcsolatban., hogy eláruljak magamról 7 dolgot. Íme:


1. Hat éves koromban egy televíziós bűvész műsorban én voltam a bűvész segédje. A felvételek sokszor éjszakába nyúltak és egyszer élőadásban elaludtam a kamerák előtt:)

2. Kislányom azért kapta a Zoé nevet, mert még terhességem előtt jó pár hónappal azt álmodtam, hogy kezemben tartom a babámat, akit Zoénak hívnak.

3. Gyerekkorunkban kis húgomat, éveken át, egy saját magam által írt, pontosabban rögtönzött mese sorozattal szórakoztattam esténként, melynek címe a Beszari hercegnő volt:)

4. Ha van egy kis szabadidőm és épp nem babás programokon mókázunk Zoéval, akkor szívesen olvasom Paulo Coelho könyveit, nézem az Így jártam anyátokkal és a Szex és New York című sorozatokat, Pilates-ezek vagy cukros brióst eszek!

5. Ha ideges vagyok, vagy szomorú, elmegyek egy turkálóba és ha találok valami jót, máris kicsit jobban érzem magam:)

6. Elég ciki, de Vanda barátnőmmel 14 éves korunk óta rajongunk Szandi Szandili című számáért. Egy ilyen Szandilis gimis buli alatt elvesztettük egymást. Vanda az nap nálunk aludt volna, így fokozottan felelősnek éreztem magam miatta. Annyira izgultam érte, hogy elmentem a rendőrségre, hogy elrabolták a barátnőmet és azonnal keressék meg. A barátnőmet 11 körül meg is találta a rendőrség, otthon, az ágyában. Abban az évben az volt az utolsó bulink:(

7. Mikor megszülettem, már volt két fogam, szóval boszi vagyok:)

3 komment

Címkék: baba foglalkozás baba mama program baba program babás program


A bejegyzés trackback címe:

https://babamoka.blog.hu/api/trackback/id/tr752485353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2010.12.01. 23:37:15

Köszönöm itt is a kedves szavakat!
Nagyon jó érzés, hogy ennyi hallgatás ellenére megtalál egy díj is :)
Anno én is ezzel a blogsablonnal kezdtem, úgyhogy jó érzés ide betérni, és nem csak ezért...

További kellemes babamókázást Nektek.

Kicsikincsem 2010.12.10. 18:27:42

Köszönöm szépen ezt a díjat! Nagyon megleptél vele, igazán nem számítottam rá. Hamarosan tovább is adom!
Üdv,
Kicsikincsem

"Tündérkezek" 2010.12.25. 09:15:04

"Mikor megszülettem, már volt két fogam, szóval boszi vagyok:) " ....nem boszi az, hanem táltos :)) ...és így már tudom miért találtunk egymásra :)...nekem ugyan fogam nem volt születéskor, de egy szám feletti "dupla" kislábujjam igen :) / Egy biológia tanárnő meg is "dorgált", hogy biztosan "bekebeleztem" az ikertestvéremet, még ott a magzati létben.../
süti beállítások módosítása