Babamóka

Ez itt a baba és baba-mama programok, babás foglalkozások, játékok és élmények blogja. Itt ötleteket találsz, hogy hogyan tedd vidámabbá, élvezetesebbé babád/babáid első éveit, milyen változatos programokkal tarkíthatod mindennapjaitokat. Ha érdekel, hogyan és hol lehet tartalmasan eltölteni az időt a babáddal, kisgyermekeddel, tarts velem, osszuk meg tapasztalatainkat, hogy még mozgalmasabban, hasznosabban, színesebben teljenek babás napjaink!

Ajánlj Te is programot!

Ha tudsz egy jó programot, ahol jót mókázhatnak a babák, vagy voltál valamilyen babás foglalkozáson, amit másoknak is ajánlanál, légyszi írd meg nekünk az info@babamoka.com email címre!

Kreatív Blogger Díj

kép címe
Banner k�d:

Klikk a nózimra és csatlakozz a Babamókához!

Friss topikok

  • manianyu: @Molnár Diána: köszi, már annyira javult a helyzet, hogy a "lóg a lába lóga"-t meghallgatja. Nem i... (2011.02.19. 11:08) Ringató
  • Babamóka: @manianyu: Örülök, hogy adhattam egy jó ötletet:) Jó firkálást Nektek! (2011.02.17. 06:24) Mivel rajzoljon a baba?
  • Babamóka: @manianyu: Juj, a Te lányod tehát műti is a csigákat:)) Szerencsére Zoé a csiga boncolásig nem jut... (2011.01.03. 08:45) Csiga-biga móka
  • "Tündérkezek": "Mikor megszülettem, már volt két fogam, szóval boszi vagyok:) " ....nem boszi az, hanem táltos :)... (2010.12.25. 09:15) Kreatív Blogger Díj
  • "Tündérkezek": ..Ide öröm bejönni! :) ...már hosszú ideje nem jártam itt a kicsi TündérKeresztlányom blogjában, é... (2010.12.25. 09:14) Milyen a jó karácsonyi ajándék gyermekünknek?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.08.28. 10:20 Babamóka

Minimax roadshow és a Varázslatos Iskolabusz

Balatoni nyaralásunk utolsó napján, a balatonlellei strandon jó kis élményben volt részünk. Aznap ugyanis, a lellei Napfény Strandot látogatta meg a Minimax Varázslatos Iskolabusza. A jópofa busz egy roadshow keretében járja az ország tavainak strandjait és aquaparkjait. A program elsősorban nem babáknak, hanem nagyobbacska gyerkőcöknek szól, hiszen a minket körül vevő világot, a környezetünket mutatja be. Különböző játékos feladatokon keresztül ismerkedhetnek a gyerekek az emberi test, az állat- és növényvilág, a természettudományok titkaival és elsajátíthatják a környezetvédelemmel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat is. A nagyobbak sokat tanulhattak, de az ott lévő babák is remekül érezték magukat a színes forgatagban.


A különböző állomásokon pecséteket gyűjthetnek a picik egy gyűjtőlapra. A pecsétért különböző feladatokat kell végrehajtani. Az animátorok minden apróságnak a korához megfelelő feladatot adnak, így például Zoénak a következő feladatokat kellett megcsinálnia, hogy mind a négy pecsétet megszerezze és részt vehessen a nyeremény sorsoláson:
- A természet tudományos állomáson egy fecskendőt kellett benyomnia, minek hatására megmozdult a szerkentyű
- Az állat és növény világ állomáson tojásokat kellett nézegetnie, pontosabban a folyamatot, hogy hogyan lesz a tojásból kiscsibe
- Az emberi test állomáson puzzlet kellett rakosgatnia, egy kisfiút kellett kiraknia
- A környezet védelmi állomáson pedig egy mosolyért megkapta a pecsétet:)
Láthatjátok tehát, hogy igen kemény volt a pálya:)
Nagyon élvezte, ahogy gyűlnek a pecsétjei, izgatottan furakodott az animátorok közelébe, hogy bezsebelje a következő pecsétet.baba_mama_program baba_program balatonlelle játszóház minimax szabadtéri_program
Miután mindet megszerezte, megérdemelten vetette magát a játszóház tengernyi játéka közé. A nyári melegben így könnyű volt árnyékban tartani a manókat, az ingyenes játszóházban ugyanis minden volt ami egy baba bulihoz kelhet. Zoét a játékkonyha és a szerelő asztal nyűgözte le.
A játszóház után minden járművet kipróbált, nagyon jópofa járgányok voltak, például egy olyan kis kocsi is, aminek saját csúszda szerű pályája volt, azon számtalanszor  le gurult Zozó.
Az előző napokban több alkalommal csábította Zoét ugrálásra 600 Ft/ 5 perces díjjal a borfesztiválon és a strandokon elhelyezett légvárak. Na itt a Minimax jóvoltából végre kipróbálhatta a mini légvárat Zozóka, ugyanis itt az is ingyen volt. Jót ugribugrizott Zoé, majd kimerülten pihegtek a légvár falának dőlve a többi manóval.baba_mama_program baba_program balatonlelle játszóház minimax szabadtéri_program
baba_mama_program baba_program balatonlelle játszóház minimax szabadtéri_programZozónál nagy sikere volt még a hatalmas plüss cicának, aki a sorsolást is vezette. A sorsoláson egyébként rengetegen nyertek, sok manó örülhetett, hogy ő a szerencsés nyertes.
A roadshow július közepén induld, de még szeptember közepéig úton lesz a Varázslatos Iskolabusz, így még van esély elcsípni itt-ott. Akinek nincs messze a lakhelyétől, megéri elvinni a babókat, mert nagyon jó kis élmény!


Idén még ezeken a helyeken fordul meg Minimax busz:


2010. 08. 27. Park Center Dunaújváros, Aranyvölgyi út

2010. 08. 28. Park Center  Siófoki-Kiliti, Vak Bottyán u. 31.

2010. 08. 29. Park Center Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 42.

2010. 09. 03-án Cora Törökbálint (14:00-19:00)

2010. 09. 04. Park Center Debrecen, Kishatár u. 9.

2010. 09. 05. Park Center Miskolc, Pesti út 19.

2010. 09. 10. Park Center Mosonmagyaróvár, Szekeres Richárd u. 19.

2010. 09. 11. Park Center Nagykanizsa, Récsei u. 26-28.

2010. 09. 12. Park Center Zalaegerszeg, Átkötő u. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: családi program szabadtéri program baba mama program


A bejegyzés trackback címe:

https://babamoka.blog.hu/api/trackback/id/tr502253848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása