Babamóka

Ez itt a baba és baba-mama programok, babás foglalkozások, játékok és élmények blogja. Itt ötleteket találsz, hogy hogyan tedd vidámabbá, élvezetesebbé babád/babáid első éveit, milyen változatos programokkal tarkíthatod mindennapjaitokat. Ha érdekel, hogyan és hol lehet tartalmasan eltölteni az időt a babáddal, kisgyermekeddel, tarts velem, osszuk meg tapasztalatainkat, hogy még mozgalmasabban, hasznosabban, színesebben teljenek babás napjaink!

Ajánlj Te is programot!

Ha tudsz egy jó programot, ahol jót mókázhatnak a babák, vagy voltál valamilyen babás foglalkozáson, amit másoknak is ajánlanál, légyszi írd meg nekünk az info@babamoka.com email címre!

Kreatív Blogger Díj

kép címe
Banner k�d:

Klikk a nózimra és csatlakozz a Babamókához!

Friss topikok

  • manianyu: @Molnár Diána: köszi, már annyira javult a helyzet, hogy a "lóg a lába lóga"-t meghallgatja. Nem i... (2011.02.19. 11:08) Ringató
  • Babamóka: @manianyu: Örülök, hogy adhattam egy jó ötletet:) Jó firkálást Nektek! (2011.02.17. 06:24) Mivel rajzoljon a baba?
  • Babamóka: @manianyu: Juj, a Te lányod tehát műti is a csigákat:)) Szerencsére Zoé a csiga boncolásig nem jut... (2011.01.03. 08:45) Csiga-biga móka
  • "Tündérkezek": "Mikor megszülettem, már volt két fogam, szóval boszi vagyok:) " ....nem boszi az, hanem táltos :)... (2010.12.25. 09:15) Kreatív Blogger Díj
  • "Tündérkezek": ..Ide öröm bejönni! :) ...már hosszú ideje nem jártam itt a kicsi TündérKeresztlányom blogjában, é... (2010.12.25. 09:14) Milyen a jó karácsonyi ajándék gyermekünknek?

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2010.11.26. 21:04 Babamóka

Kirándulás Fantasy Land-ben

Már hónapok óta mondogatta egy barátnőm, hogy talált egy tuti jó játszóházat és menjünk már el velük, mert annyira szuper. Mi meg nem mentünk, mert úgy voltam vele, majd megyünk eleget játszóházba ha rossz idő lesz, addig jobb nekünk a szabadban.
Nem rég azonban kellően rossz idő volt ahhoz, hogy megnézzük Zoéval, hogy barátnőm és az Ő két és fél évese miért vannak úgy oda Fantasy Land-ért. Fantasy Land, így hívják ezt az Omszk parkban lévő játszóházat, amit most már saját szememmel is láttam és valóban szuper!


Miután megérkeztünk Fantasy Land-be, levettük a kabátjainkat és cipőinket, egy kedves hölgy ügyesen elkobozta Zoétól a bejárat körül összegyűjtött bot gyűjteményét, megkaptuk a karszalagjainkat, és ki is nyílt előttünk Fantasy Land kapuja. Zoé sikítva rohant be, majd sikítva jobbra, sikítva balra, majd miután kicsit magához tért az első sokk után, össze-vissza rohangálni kezdett, hogy Anya, Anya, de jóóó, dejóóó! Teljesen lenyűgözte a sok színes dekoráció, a falon lévő mesefigurák, a hatalmas tigris a magasban, azt sem tudta hova kapjon hirtelen, egyszerre akart mindenhol lenni, egyszerre akart csúszdázni, motorozni, babázni és a labdák közé vetni magát. Ebben a sokkos állapotban eltöltött úgy fél órát, majd a hercegnő szobában a kiskonyha előtt végre lehorgonyzott.
A hercegnő szoba igazi csajszi világ, minden rózsaszín, vagy inkább pink, csupa konyha, pipere asztal, baba, hercegnő és királylány minden. Ennek ellenére Zoén kívül csak kisfiúk voltak a helységben:) Zoé és kis barátja Christopher gondosan letörölgettek mindent a kiskonyhában, főztek egy teljes menüsort, majd a gumi labirintus felé vették az irányt. Zoé nagyon élvezte az akadály pályán való rohangálást, fel le mászkálást, csúszdázást, Christopher inkább a számtalan kisautó és autópálya között időzött.


Nagy sikere volt még Zoénál a légvárnak és labda tengernek is és sok időt töltöttünk a szintén csúszdával felszerelt kalóz hajón is. Még a gyerekek a kalózhajó körül rohangáltak, mi a barátnőmmel megittunk egy fincsi tejes kávét a kávézóban, ahol kávé szürcsölgetése közben csemetéinket is szemmel tarthattuk.


2 éves kor alatt a játszóház ingyenesen látogatható, így egész olcsón megúszható baba-mama program  a Fantasy Landbe ellátogatni, hisz a saját belépőmön kívül, ami 300 Ft óránként, csak a kávém került pénzbe:) Ez igazán megérte, hiszen Zoé szuperül szórakozott.
2 éves kor után egyébként 950 Ft óránként a gyermek belépő, a 2 órás jegy pedig 1650 Ft. Váltható még napi jegy is, ami 1950 Ft-ba kerül.


Kéthetente vasárnap 11 órától, a játszóházban bohóc vagy bábszínház előadás is van, amiért nem kell külön fizetni, a belépő jegyek érvényesek az előadásokra is.

Természetesen a Mikulás ezt a játszóházat sem hagyja ki, ide december 6-án 17 órakor érkezik majd:)babás_program baba_foglalkozás baba_mama_program baba_program baba_színház bábszínház bohóc családi_program játszóház télapó

Szólj hozzá!

Címkék: télapó bohóc játszóház családi program bábszínház baba foglalkozás baba mama program baba program baba színház babás program


A bejegyzés trackback címe:

https://babamoka.blog.hu/api/trackback/id/tr122474891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása