Babamóka

Ez itt a baba és baba-mama programok, babás foglalkozások, játékok és élmények blogja. Itt ötleteket találsz, hogy hogyan tedd vidámabbá, élvezetesebbé babád/babáid első éveit, milyen változatos programokkal tarkíthatod mindennapjaitokat. Ha érdekel, hogyan és hol lehet tartalmasan eltölteni az időt a babáddal, kisgyermekeddel, tarts velem, osszuk meg tapasztalatainkat, hogy még mozgalmasabban, hasznosabban, színesebben teljenek babás napjaink!

Ajánlj Te is programot!

Ha tudsz egy jó programot, ahol jót mókázhatnak a babák, vagy voltál valamilyen babás foglalkozáson, amit másoknak is ajánlanál, légyszi írd meg nekünk az info@babamoka.com email címre!

Kreatív Blogger Díj

kép címe
Banner k�d:

Klikk a nózimra és csatlakozz a Babamókához!

Friss topikok

  • manianyu: @Molnár Diána: köszi, már annyira javult a helyzet, hogy a "lóg a lába lóga"-t meghallgatja. Nem i... (2011.02.19. 11:08) Ringató
  • Babamóka: @manianyu: Örülök, hogy adhattam egy jó ötletet:) Jó firkálást Nektek! (2011.02.17. 06:24) Mivel rajzoljon a baba?
  • Babamóka: @manianyu: Juj, a Te lányod tehát műti is a csigákat:)) Szerencsére Zoé a csiga boncolásig nem jut... (2011.01.03. 08:45) Csiga-biga móka
  • "Tündérkezek": "Mikor megszülettem, már volt két fogam, szóval boszi vagyok:) " ....nem boszi az, hanem táltos :)... (2010.12.25. 09:15) Kreatív Blogger Díj
  • "Tündérkezek": ..Ide öröm bejönni! :) ...már hosszú ideje nem jártam itt a kicsi TündérKeresztlányom blogjában, é... (2010.12.25. 09:14) Milyen a jó karácsonyi ajándék gyermekünknek?

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2011.01.19. 09:24 Babamóka

Kalandpark Játszóház a Lurdy Házban

Már megint újabb játszóházban jártunk, ezúttal a Lurdy Ház emeletén lévő Kalandparkban szórakoztunk.

r:baba_mama_program_ajánló játszóház baba_mama_program babás_program baba_program babmóka
Zozót megint két pasi kísérte, ezúttal egy 4 éves és egy 5 hónapos szépfiú.
A 4 éves Ádika kedvenc játszóháza a Kalandpark, mert itt igazán kielégítheti hatalmas mozgásigényét, van bőven lehetősége mászni, futni, dühöngeni, ugrálni, a 700 négyzetméteres játszóháznak ugyanis nagy részét foglalja el az alagutakkal, mászókákkal és csúszdákkal teli labirintusrendszer, az ugrálóvár és persze az elmaradhatatlan labda tenger. Ádika gyakorlott Kalandparkosként sok hasznos infót árult el Zoénak, így például azt is elárulta, hogy hol rejlik a titkos bejáró a légvárba!
Nagyon sok cuki kis járgány is van, mindenféle lábbal hajtható kisautók, motorok és hely is van bőven száguldozni velük.
Az elkerített baba sarokban rengeteg játék várja a babákat és az ugrálásban kifáradt picúrokat. Van babakonyha, sok baba és babázó kellék, rajztábla, építő játékok, ügyességi játékok, készségfejlesztők és mini ugrálóvár sok-sok labdával.
Rögtön a bejáratnál van egy klasszikus fa játszótér is, mászókával és csúszdával, ezen főleg akkor játszottak a gyerekek, mikor mi a tejes kávénkat próbáltuk volna nyugodtan meginni a fa játszótér melletti büfében.
Egy nagyon aranyos lány volt ott, mint gyermek felügyelő, többen is rábízták a gyerekeiket mialatt ott voltunk és a csajszi nagyon jól szórakoztatta őket, az ugrálóvárban hempergett velük, még a mi gyerekeink is vele akartak játszani és simán elbírt öt gyerekkel!
Egy perc játék 22 Ft-ba kerül, vagy vásárolható korlátlan játékidő is 1800 Ft-ért.
Szerdánként pedig mindig féláron lehet játszani, így 1320 Ft-ra jön ki 2 óra!

Cím: Budapest, IX. Könyves Kálmán krt. 12-14.

Szólj hozzá!

Címkék: játszóház baba mama program baba program babás program babmóka


A bejegyzés trackback címe:

https://babamoka.blog.hu/api/trackback/id/tr432593186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása