Babamóka

Ez itt a baba és baba-mama programok, babás foglalkozások, játékok és élmények blogja. Itt ötleteket találsz, hogy hogyan tedd vidámabbá, élvezetesebbé babád/babáid első éveit, milyen változatos programokkal tarkíthatod mindennapjaitokat. Ha érdekel, hogyan és hol lehet tartalmasan eltölteni az időt a babáddal, kisgyermekeddel, tarts velem, osszuk meg tapasztalatainkat, hogy még mozgalmasabban, hasznosabban, színesebben teljenek babás napjaink!

Ajánlj Te is programot!

Ha tudsz egy jó programot, ahol jót mókázhatnak a babák, vagy voltál valamilyen babás foglalkozáson, amit másoknak is ajánlanál, légyszi írd meg nekünk az info@babamoka.com email címre!

Kreatív Blogger Díj

kép címe
Banner k�d:

Klikk a nózimra és csatlakozz a Babamókához!

Friss topikok

  • manianyu: @Molnár Diána: köszi, már annyira javult a helyzet, hogy a "lóg a lába lóga"-t meghallgatja. Nem i... (2011.02.19. 11:08) Ringató
  • Babamóka: @manianyu: Örülök, hogy adhattam egy jó ötletet:) Jó firkálást Nektek! (2011.02.17. 06:24) Mivel rajzoljon a baba?
  • Babamóka: @manianyu: Juj, a Te lányod tehát műti is a csigákat:)) Szerencsére Zoé a csiga boncolásig nem jut... (2011.01.03. 08:45) Csiga-biga móka
  • "Tündérkezek": "Mikor megszülettem, már volt két fogam, szóval boszi vagyok:) " ....nem boszi az, hanem táltos :)... (2010.12.25. 09:15) Kreatív Blogger Díj
  • "Tündérkezek": ..Ide öröm bejönni! :) ...már hosszú ideje nem jártam itt a kicsi TündérKeresztlányom blogjában, é... (2010.12.25. 09:14) Milyen a jó karácsonyi ajándék gyermekünknek?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.01.17. 08:13 Babamóka

Állatkert Játszóház

Nem is tudom eddig miért nem írtam erről a jó kis helyről, pedig párszor már megfordultunk ott. Valahogy azt hittem az Állatkert Játszóházat senkinek sem kell bemutatni, de a minap, amikor barátnőimnek élménybeszámolót tartottam, az derült ki számomra, hogy kevesebben ismerik ezt a tuti helyet, mint gondoltam. Eddig mi is csak állatkerti sétáink végeztével tértünk be egy kis játékra, pedig külön programként is érdemes meglátogatni, nekünk az egyik kedvenc játszóházunk a budapesti választékból.

Az Állatkert Játszóházban a mai menő játszóházak játékparkjához képest kevesebb az ugrálós, dühöngős játék, nincsen benne annyi légvár, mászóka, mint sok játszóházban, így a legkisebbeket is bátran el lehet vinni, már egy éves koruk előtt is találnak  ott pakolgatni, nézegetni valót a babák és eközben attól sem kell félnünk, hogy a nagyobb gyerekek elsodorják, fellökik Őket, mert jól elkülönített részeken vannak a különböző funkciójú játékterek.

babás_program baba_mama_program baba_program babmóka gyermek_program játszóház r:baba_mama_program_ajánló állatkert_játszóház


Belépve, a játszóház közepén egy játszótér fogadja a gyerekeket, ami teljesen olyan, mint egy szabadtéri játszótér. Fa mászóka hintával, még igazi homokkal feltöltött homokozó is van, sok-sok homokozó játékkal!

babás_program baba_mama_program baba_program babmóka gyermek_program játszóház r:baba_mama_program_ajánló állatkert_játszóház

A játszótér körül rengeteg jópofa járgány parkol. Mini bicikli, nagyobb bicikli, tricikli, Bobby car, kis motor, roller, lehet gyakorolni, mert van hely bőven. A járgányokon kívül babakocsik is akadnak a parkolóban, Zoé egyből meg is ragadott egy kék példányt és már tolta is fel a kedvenc helyére, az emelvényen lévő babázó szobába. A kislányok és a házias kisfiúk Mekkája ez a rész. Rengeteg baba, babázási kellék, hosszú konyhabútor, tele edényekkel, több kosárnyi fa, műanyag és textil élelmiszerrel! Zoét alig lehet kirángatni erről a részről.

babás_program baba_mama_program baba_program babmóka gyermek_program játszóház r:baba_mama_program_ajánló állatkert_játszóház
Szintén ezen az emelvényen vannak a babajátékok is, különböző készségfejlesztők, építő játékok, de van ott egy csomó póni ló is és egy babzsákokból álló dögönyöző vagy éppen pihenő hely is, ki mire használja.

Majd elfelejtettem a másik helyszínről írni, ahol szintén sokat időzünk mindig, a pecázó rész, Zoé imádja! A játszótér szélén van egy jó nagy tó, amiben még vízimalom is van és sok-sok hal. A halakhoz persze hálók is vannak és lehet versenyezni, hogy ki fog több halat a vízből!

A játszótér másik oldalán, egy szintén elkerített részen sok társas játék, ügyességi játék található. Ezen a részen lehet rajzolni is és kis laptopok is vannak.
A játszóház végében van az ugrálóvár, melybe az emeletről egy csúszdáról lehet behuppanni.
Az emeleten rengeteg Playmobil van, fa építők, kis vasút, szóval az inkább a fiús részleg, kisfiúk és apukák világa.

A bejáratnál van a büfé is, ahonnan jól belátható az egész játszóház és mindenféle gyereknek, babáknak való dolgok is kaphatóak, még bébi ételt is árulnak.

Kedves, figyelmes a személyzet és tetszett, hogy kis kosárkákban még zsebkendőt is kitesznek, aminek én nagyon örültem, hiszen a táskámat nem szoktam bevinni a játéktérre és tök jó, hogy nem kell folyton a táskámhoz járkálnom ha zsepire van szükségünk.

Csütörtökönként 11 órától Cili Zenebölcsijén is részt vehetnek a játszóházban lévő gyerekek, külön nem kell fizetni a zenebölcsin való részvételért.

A játszóházból kifelé sétálva még grátisz élmény is jár, ugyanis az út az elefántok mellett vezet ki az utcára és a kerítés nagy lukain remekül lehet kuksizni a nagy fánikat, Zoé nagyon élvezte!

Mielőtt haza indultunk volna, még sétáltunk egy jót a ligetben, megnéztük a csacsákat (kacsákat) és a galambokat, úgyhogy igazán szuper kis délelőttünk volt.

Az Állatkert Játszóházban külsős látogatóként hétköznap 1000 Ft, állatkerti látogatóknak pedig 500Ft egy óra játék. Hétvégén külsősként 1400 Ft, az állatkertből jőve pedig 700 Ft-ba kerül egy óra. A díjszámolás negyed óránként történik, tehát minden megkezdett negyed órát kell kifizetni.

TIPP: Hétfőtől csütörtökig ha felmutatsz egy IKEA Family kártyát, fél áron mehettek be! Így tehát csütörtökön például 10-től 12-ig, 1000 Ft-ért 2 órát játszhattok és közben még egy zenebölcsis foglalkozáson is részt vehettek.

Szólj hozzá!

Címkék: játszóház baba mama program baba program babás program gyermek program babmóka állatkert játszóház


A bejegyzés trackback címe:

https://babamoka.blog.hu/api/trackback/id/tr312587925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása