Babamóka

Ez itt a baba és baba-mama programok, babás foglalkozások, játékok és élmények blogja. Itt ötleteket találsz, hogy hogyan tedd vidámabbá, élvezetesebbé babád/babáid első éveit, milyen változatos programokkal tarkíthatod mindennapjaitokat. Ha érdekel, hogyan és hol lehet tartalmasan eltölteni az időt a babáddal, kisgyermekeddel, tarts velem, osszuk meg tapasztalatainkat, hogy még mozgalmasabban, hasznosabban, színesebben teljenek babás napjaink!

Ajánlj Te is programot!

Ha tudsz egy jó programot, ahol jót mókázhatnak a babák, vagy voltál valamilyen babás foglalkozáson, amit másoknak is ajánlanál, légyszi írd meg nekünk az info@babamoka.com email címre!

Kreatív Blogger Díj

kép címe
Banner k�d:

Klikk a nózimra és csatlakozz a Babamókához!

Friss topikok

  • manianyu: @Molnár Diána: köszi, már annyira javult a helyzet, hogy a "lóg a lába lóga"-t meghallgatja. Nem i... (2011.02.19. 11:08) Ringató
  • Babamóka: @manianyu: Örülök, hogy adhattam egy jó ötletet:) Jó firkálást Nektek! (2011.02.17. 06:24) Mivel rajzoljon a baba?
  • Babamóka: @manianyu: Juj, a Te lányod tehát műti is a csigákat:)) Szerencsére Zoé a csiga boncolásig nem jut... (2011.01.03. 08:45) Csiga-biga móka
  • "Tündérkezek": "Mikor megszülettem, már volt két fogam, szóval boszi vagyok:) " ....nem boszi az, hanem táltos :)... (2010.12.25. 09:15) Kreatív Blogger Díj
  • "Tündérkezek": ..Ide öröm bejönni! :) ...már hosszú ideje nem jártam itt a kicsi TündérKeresztlányom blogjában, é... (2010.12.25. 09:14) Milyen a jó karácsonyi ajándék gyermekünknek?

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2011.01.07. 18:40 Babamóka

Elevenpark

2011 első programjaként a híres Elevenparkot vettük célba, mely Magyarország legnagyobb beltéri játszótereként hirdeti magát és a honlapjukat nézegetve nagyszerű gyerek programnak tűnt.
Zoé kísérői, ezúttal Fityó és Baba voltak, Zoé legalábbis így nevezi barátnőm kisfiait, akik 2 és fél éves valamint 8 hónaposak, szóval több különböző korú manóval teszteltük a helyet:)
Az Elevenpark, Budapest 11. kerületében, a Hengermalom u. 19-21. szám alatt található, az Új Buda Center második emeletén.

Bár a honlapon világosan leírják, hogy ez a hely a játszótér és a vidámpark ötvözete, én mégis egy nagy, egy nagyon-nagyon nagy játszóháznak képzeltem, egy színes, vidám, meleg, játékokkal tele zsúfolt mesevilágnak.
Oda érve teljesen más fogadott, mint amit elképzeltem, ért csalódás negatív és pozitív értelemben is.
Először is ez a hely, a maga 4000 négyzetméterével annyira hatalmas, sokkal nagyobb, mint képzeltem. Itt aztán lehet futni, szaladgálni, nincs az a gyerek aki ne dőlne ki, ha eltölt itt pár órát, az tuti! Szóval belépve elképedtem a hatalmas tértől, majd nem sokkal később kezdtem elkékülni a hidegtől.
Az Elevenpark területén zokniban vagy papucsban lehet lenni, mi papucsot nem vittünk, hát nagy hiba volt! A padló is nagyon hideg volt és a levegő sem kevésbé. Az őrült ugrálásban lévő gyerekeket ez persze gondolom nem zavarja és a gyerekekkel ugráló őrült szülőket sem, de a barátnőmnek, aki  a nyolc hónapos babát tartva nem tudott részt venni velünk a mókában és sokat állt a játékok előtt, hát neki és a babának nem volt melege. Szóval a hideg, mint negatívum szerepel a mérlegen.
Ezen kívül nem annyira mesevilág, mint képzeltem, de attól még szuper hely, csak inkább sportos, vagány hely, mint mesevilág. Gyerek dühöngőnek, gyerek lefárasztó helynek mondanám, vagy gyerek sportcentrumnak, de ezt nem, mint negatívumot írom, csak egyszerűen más, mint képzeltem.
Nagy pozitívum és ami szintén meglepett, hogy ez a nagy játszótér, a játékos kedvű szülők paradicsoma! Itt minden játékon helyünk van nekünk szülőknek is! Hát én annyira jót ugráltam, mint már rég és Zoé is annyira boldog volt, hogy együtt ugrálunk, bohóckodunk, nagyon élveztük a közös pattogást az ugrálóvárakban, az ugráló asztalon, a több szintes mászókán való kalandozást, csúszdázást. Még elektromos kisautó pálya is van, igaz csak 4 év feletti gyerekek használhatják, de a rendőrségi motor 2 személyes, így arra a babák is felülhetnek az anyukájuk, apukájuk mellé.

Kellemes csalódás volt az is, hogy az Elevenparkban, a honlapján levő képekkel ellentétben, egyáltalán nincs nagy tömeg, legalábbis kora délután, mikor mi voltunk, egyáltalán nem volt. Nagyon kényelmesen tudtunk játszani, egyik játékon sem volt tolongás, lökdösődés, egyedül az elektromos autóknál kellett várakozni maximum 3 percet.

A babáknak egyébként van egy hatalmas elkerített rész, ahol a nagy játékok kicsinyített változataival játszhatnak, kicsi labda tenger, kicsi mászóka kicsi csúszdával, nagy szivacs építő kockák, labdák, műanyag hinták várják a manókat.

A még szopizó babákra is gondoltak, akik nyugodtan cicizhetnek a baba-mama szobában.

A park közepén büfé is van, ahol egészen baráti áron lehet enni, inni, kifújni egy kicsit magunkat, vagy beszélgetni egyet még a gyerekek fáradhatatlanul játszanak.

Zozóéknak nagyon tetszettek a különböző járgányok, kis biciklik is, ha sikerült kirángatni őket valamelyik ugrálóvárból, akkor ezeken gyakorolták a pedálozást.

Az én kedvencem egy nagy krokodil volt, aki folyamatosan nyitotta és zárta hatalmas száját és megette a szájába ugráló gyerekeket:) Zoé sajnos nem engedte, hogy kipróbáljam, mert véleménye szerint a krokodil csúnya és büdös és  annyira féltett tőle, hogy sírva fakadt, amikor elindultam a zöld óriás felé, de legközelebb mindenképpen szeretnék bejutni a kroki szájába:)

Ami tetszik még az Elevenparkban, hogy nem óránként kell fizetni, mint a legtöbb játszóházban, hanem napi jegyet adnak, szóval nem kell folyton az órát nézve számolgatni, ráadásul a gyerekeknek 2 éves korig ingyenes, így addig csak a szülők belépőjét kell kifizetni, ami 700 Ft-ba kerül.
 
Mivel az Elevenpark játékainak 90%-án ugrálni lehet, a 0-3 éves korosztálynak bőven elég itt 2-3 óra a teljes kifulladásig, a mi kis 2 év körüli tesztmanóink legalábbis a harmadik órában kezdtek kidőlni, nem is nagyon kellett őket noszogatni, mikor indultunk a kabátokért, ami Zoénál egészen furcsa.
 

Összességében jó kis helynek találtuk az Elevenparkot, a gyerekek nagyon jól érezték magukat és őszintén szólva én is nagyon jót játszottam.
A park játékai ráadásul fejlesztik a kicsik ügyességét, a leglustább gyerekeket is mozgásra késztetik az ott lévő nagy,színes, mókára csábító játékok.

Bővebb info: http://www.elevenpark.hu/

babamóka babás_program családi_program elevenpark játszóház játszótér programajánló r:baba_mama_program_ajánló

 

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló játszótér játszóház családi program babás program babamóka elevenpark


A bejegyzés trackback címe:

https://babamoka.blog.hu/api/trackback/id/tr562568057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása